Met mijn dank aan Rene van der Veen

Reactie plaatsen

Reacties

Frans van Rijn
8 jaar geleden

Jan, die huizen staan niet naast cafe De Staak, maar meer naar rechts en aan de overkant, dicht bij de hoek van de gracht.
De achterkant van die huizen staan direct naast het 3e voetbalveld, voor de jongste spelers. Dus de voorkant staat aan de Theerestraat. Ik hoop dat het nu duidelijk is. De voetballers zijn allemaal een bekende van mij, sommigen zijn al overleden en een paar leven nog, zelf Christ Pasmans, die was een goede voetballer. Het klopt ook dat twee spelers maar een oog hebben.

Jan
8 jaar geleden

Frans en Rene

Bedankt voor jullie toelichting, o die huizen achterin...!!! Nou weet ik het weer, ja dat klopt langs Theerestraat naast Café De Staak.....

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Frans v Rijn. Bedankt van de reageren voor Jan Keizer. Nou dat alles goed klopt eat je er over schreef. Het Rusthuis van Mgr A Hermus stond op de eerste plaats de geheel links dat op foto nier er op staat. Ik dacht dat de foto waar van de derde club het kleine voetbalveld stond, zag dat op de grond met het gehele droge zand met zonder gras.
Toch het was zeer leuke van twee elftal van kleermakers en schoenmakers, maar voor de kleermakers elftal wat iets ongelukkig dat de twee hebben maar een oog dat ze iets moesten extra opletten om de bal te vangen. Voor mij vond nog leuk met elkaar kunnen speelden. De foto al 70 jaar geleden oud dat bleef voor mij een mooie herinnering. Gr Rene' van der Veen.

Frans van Rijn
8 jaar geleden

Jan Leizer, de achtergrond moet je heel goed kennen, want die straat heet toch de straat waar de voorzijde van het ivd staat, dus Theerestraat.
Op die foto staat de achterzijde van die huizen en die staan er nu nog.
Het kerkhof lag toen nog waar later het ketelhuis werd gebouwd en nu staat het op een andere plaats.
Een paar huizen naar links (staat niet op die foto) woonde mgr. Hermus zijn laatste dagen. Soms kwam hij naar de jongste voetballers kijken en dat heb ik nog meegemaakt..

Jan Keizer
8 jaar geleden

Prachtig foto en wel grappig, want ik zie dat de doel erg scheef staat. Zeker zelf gemaakt en waar is dat precies opgenomen, want ik zie de achtergrond en ik heb dat nooit gezien, in de buurt van kerkhof of niet?

Maak een Gratis Website met JouwWeb