Met mijn dank aan Rene van der Veen

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bovenstaande twee foto's van Jan Keizer.
Mijn vader had garage en vrachtauto gemaakt voor Sinterklaas. Ik was toen ongeveer 4 of jaar oud. Denkelijk in 1952 of 1953. Later heb ik geinformeerd waar ze waren gebleven. Geen antwoord of niemand wist er van. Blijkbaar waren ze spoorloos verdwenen. Misschien meegenomen door iemand anders of bij grof vuil gezet. Heb ik altijd erg jammer gevonden. Nu nog....!!!!

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Jan keizer bedankt voor raegeert en van je twee foto's dat was heel leuke de kleine jongentje dat van de Sinterklaas heeft gekregen, toch wist je wel of niet dat toen je 4 jasr oud was dat de garage en vrachtauto die door je vader heeft gemaakt? of van echt Sinterklaas ??? Wel erg jammer dat was geheel verdwijnt, zoals ik de bovendien heb duidelijk geschreven in 1910 - 1939 dat blijf ik altijd jammer zoals je ook hetzelfde.
Het afgelopen zaterdag op 27 september ben je in Dordrecht op de dag van Werelddovendag heeft gezien van het verschillende kunstwerken van de dove leerlingen en oud-leerlingen van IVD zo het bewijs dat het vroeger wel werkelijk veel mooie kunstwerken op ivd hebben doorgebracht en verdwijnt die alles of gedeeltelijk. Dat was ook erg jammer.
Gr Rene' van der Veen.