Reactie plaatsen

Reacties

Smithd34
5 jaar geleden

Every weekend i used to pay a visit this website, for the reason that i wish for enjoyment, for the reason bddcgddaadegfced

Carien Moonen
6 jaar geleden

Heb net reageren bij nr 733. Gr v Carien.

Carien Moonen
6 jaar geleden

Heb net reageren bij rondleiden van ivd in 2016

Frans van Rijn
6 jaar geleden

Op 11 maart 2016 is Br. Wladimir overleden.
Misschien later meer berichten.

Rene' en Paula van der Veen-Geyskens
6 jaar geleden

Hallo en Beste Br Wladimir/Henk.
Wij de namens Rene' en Paula van der Veen-Geyskens wensen U een Zalig en prettige kerstfeest en Zalig en gelukkig Nieuwjaar 2016 en nog vele jaren goed gezondheid moge blijft leven.,
Gelezen dat U in dit jaar 2015 2 geliefde Broers bent verloren. Geconduleerd met verlies van uw 2 Broers. Toch hun zielzaligers blijft altijd met U voor hele leven.
Dat klopt van uw leeftijd 86 jaar niet meer alleen durf te reizen zoals wij ook hetzelde ( Thans Ik 88 jaar en Paula 82 jaar ) en ook het gekezen over de stituatiei in arme land en het weer bijna helemaal niet had geregend. Straks opkomst van de noodweer ziet de elke plaatsen ramp door storm. Nu tegenwoordig bijna overal in de wereld ook zo waren gebeurt.
Ben ik vrij om te zeggen? Ja hoor dat u in het lange jaren lang in Malawai was werkzaam voor de dove kinderen en ook veel aandacht aan de dove leerlingen van IVD St Michielsgestel heeft meegeleefd. Voor u heeft totaal volbracht En kunt u voorgoed terugkeert naar Nederland in Maastricht bij Beyart Broederhuis ,daar welverdienste rust en genieten met de medebroeders. Ofhet wel misschien had u toch liever in Malawi blijven dat is ook goed. God behoedt u in vele jaren .
Nogmaals een mooie kerstdagen voor U, medebroeders en dove kinderen in Malawi en iedereen de Gelukkig Nieuwjaar 2016
Met vriendelijk groeten van Rene' en Paula v d Veen-Geyskens.


Hallo Frans v Rijn. Hardstikte bedank voor de plaatsing van het bericht van Br Wladimir/Henk.
Rene' en Paula wensen je een prettige kerstdagen en voorspoed Gelukkig Nieuwjaar
2016 in je goed gezondheid moge blijven.
Met vr groeten van Rene' en Paula v d Veen-Geyskens

Frans van Rijn
6 jaar geleden

To Lieve beste allemaal,

Vanuit een droog warm Malawi kom ik jullie allemaal een gezegend kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen.
2015 was voor mij een moeilijk jaar,want ik verloor twee broers. Het simpele feit dat ik niet naar de begrafenis kon, deed pijn . Ik besefte pijnlijk dat Malawi niet naast de deur is en dat ik met mijn 86 jaar niet meer alleen durf te reizen.Maar het leven gaat door.


De situatie in dit arme land is niet rooskleurig.De mais had al minstens een decimeter boven de grond moeten staan, maar het is te droog om te planten.
en .....Dan begint het te regenen en dan begint het te waaien ,het wordt donker,een stortbui van een uur, met een storm ,die in Mountain View de daken van twee hostels afrukt en de koeien en varkens dakloos achter laat.. Gelukkig vallen er geen slachtoffers En weer schijnt de zon.
Ik ben er gisteren met Br. Henri wezen kijken. Triest!!! De schade wordt geschat op vijf miljoen kwacha.


Maar we blijven geloven en blijven hopen dat 2016 niet zo somber zal zijn als het zich laat aanzien. Met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet.


Groeten en alle goeds..


Wladimir / Henk

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Geschreven door mij over deel 42 en 43
Leest maar op Deel 44 en 45

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Rene' en Paula samen bidden voor de zielzaligers van IVD leerlingen. Zie alkerzielen 2015

Hopelijk volgt ook mee aan de herinneringen gebed voor De zielzaliger van IVD leerlingen. Dank je !!!'

carien en peter
7 jaar geleden

heb net reageren bij 733

carien en peter
7 jaar geleden

Heb net reageren voor Rene van der Veen bij deel 42 en 43

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Aan IVD Leerlingen Op 2 November Allerzielen op log.

Rene' van der Veen.
7 jaar geleden

Mijn antwoord voor Carien en Peter
Leest maar voor de duidelijkheid.
Logweb 768 bij Deel 42 en 43

carien en peter
7 jaar geleden

heb net reageren bij 42 en 43...

carien en peter
7 jaar geleden

Heb net reageren bij nr 733 met nieuwe foto s..

Jan Keizer
7 jaar geleden

NIeuwe bericht geplaatst bij map 733....

carien en peter
7 jaar geleden

Heb net reageren bij nr 733.

carien en peter
7 jaar geleden

Heb reageren bij 733.

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Mojn antwoord voor Frans v Rijn. Log 748 13 deel

Carien en Peter
7 jaar geleden

Lees bij 733

Rene' van der Veen.
7 jaar geleden

Voor Fr v Rijn mijn antwoord heb geschreven op log 748 13 deel.

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Voor Frans v Rijn dat wat ik er over heb geschreven op log 744

Rene' van der Veen.
7 jaar geleden

Voor Riet bedankt log nr 736

Jan Keizer
7 jaar geleden

Nieuwe map geplaatst 736, geschreven door Rene van der Veen.

Carien en Peter
7 jaar geleden

heb net reageren bij 733..........................

Carien en Peter
7 jaar geleden

heb net reageren bij 733...

koos v/d meer
7 jaar geleden

Hoi jan
Ik ben koos van der meer en ik ik was op school in sint michielsgestel groep de vlonder en ik was 14 jaar tot 6 jaar in sint michielsgestel.
Ik heb gehoort van juul pas en
Over I.v.d Reunie 2015 groep B. Hoop dat hoort geeft antwoord.
Mij email koos1902@gmail.com
Gr. V koosv/d meer
Gr v koos

Carien en peter
7 jaar geleden

Heb net reageren bij lognr. 730.

Jan Keizer
7 jaar geleden

Vandaag (dinsdag 26 januari 2015) nieuwe map 731 Hans van Lamoen overleden geplaatst....

Jan Keizer
7 jaar geleden

Ad Dielemans overleden zie map 730, bericht ontvangen op zondag 25 januari 2015

Jan Keizer
7 jaar geleden

Donderdag 15 januari 2015 nieuwe map 728 geplaatst

shurman Obispo
7 jaar geleden

Ik ga mee reuni

Frans van Rijn
7 jaar geleden

Kinderkerst 2014.

De voorbereidingen voor het grote kinderfeest hadden te kampen met nogal wat strubbelingen. Toestemming om de grote hal van de universiteit te gebruiken werd zonder moeite verkregen. Twee dagen voor het feest kreeg ik echter een lijst met onderdelen, die gekocht zouden moeten worden, om de electrische kookpotten nieuw leven in te blazen. Dat zou ruim 200 euro gaan kosten.Dat vond ik wel een beetje te veel . Ik vroeg Zr Monica, hoofd van het internaat van de school voor dove kinderen, of we hun kookpotten zouden kunnen gebruiken. O dat was geen probleem ,totdat ik er daags voor het feest achter kwam, dat ook die kookpotten buiten werking waren.Er zat niks anders op dan brandhout te gebruiken. En dan maar hopen dat het niet te hard zou gaan regenen Gelukkig had ik me druk gemaakt voor niets want alles verliep verder naar wens. De hele nacht is men bezig geweest
Br. Emmanuel was weer de ceremonie meester. Hij had zich verkleed als father Christmas. De kleinere kinderen hadden toch wel wat moeite met deze vreemde zwarte man met een spierwitte baard .Pas toen hij de witte watten van zijn gezicht afhaalde ,wisten ze weer met wie ze te doen hadden.
Sinds een half jaar hebben we een nieuwe MP. Member of Parliament. Mr. O.G. Issah. We hadden hem een uitnodiging gestuurd, maar hij kwam niet. Ik kreeg te horen dat hij het te druk had, dat zijn vrouw ziek was,dat… dat… dat…. maar uiteindelijk denk ik dat kerstvieringen niet op de prioriteitenlijst van moslims staan.
T.A Likoswe, De Traditional Authority van Chiradzulu district was er wel. Hij vroeg wel om opgehaald te worden want hij had geen vervoer.Daar hebben we voor gezorgd en hij was onder de indruk van de vele blije kinderen, die allemaal uit zijn eigen district kwamen.
We kochten 120 vetgemeste kippen , 350 kilo rijst, 45 kratten fanta, een berg witte kool, manden vol tomaten, uien, een zak zout, 25 liter slaolie en een berg brandhout. De dames van de thuiszorg hadden het er maar druk mee,maar ze hebben al vaker met dit bijltje gehakt en weten van wanten
De chiefs uit de omliggende dorpen waren er ook. Ik verbaas me elk jaar weer over de snelheid waarmee ze de bergen rijst met kip en kool naar binnen weten te werken . Ik denk dat ze een hele week gevast hebben als voorbereiding op deze smulpartij. Wat me ook opvalt is dat er elk jaar meer chiefs blijken te zijn!!!.
De drama groep bracht ten gehore : de arme sloeber ,die een baantje krijgt van een rijke dame, op haar verliefd raakt, zich geen raad weet maar met vele liefkozingen haar hart weet te winnen en tenslotte met haar trouwt.Goed voorbeeld doet goed volgen. De kinderen vonden het prachtig.
Mayi Malombe hoofd van de thuiszorg hield haar jaarlijkse waarschuwing tegen AIDS. Ze zei: “ARV Anti Retro Viral drug is een goed medicijn maar het moet niet de indruk wekken:”Medicijn gevonden…. Probleem opgelost. We kunnen onze gang weer gaan. Er zijn al genoeg kinderen die HIV besmet zijn.”Dit zei ze waarschijnlijk toch tegen de volwassenen in de zaal.
Van s`morgens elf uur tot s`middags vier uur is er toneel gespeeld, gegeten, gedronken, gedansd, gesprongen en gezongen dat het een lieve lust was .
Och ik weet het lost allemaal niks op. De volgende dag hebben ze weer honger, maar laat deze kinderen nou een dag per jaar naar hartelust eten, drinken, zingen ,springen, blij en in de zevende hemel zijn, ze hebben toch al zo weinig kans om kind te zijn. Spelen is luxe. Ze moeten vaak uren lopen van huis naar school en terug, ze moeten hout sprokkelen, water halen, voor broertjes en zusjes zorgen .Bovendien is kerst een moeilijke tijd voor veel mensen. De maïs van vorig jaar is op, en de nieuwe maïs staat nog als kleine plantjes op de velden.
Ik hoop dat u vredige kerstdagen gehad heeft en wil iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen om dit kinderfeest mogelijk te maken heel hartelijk bedanken.
Verder wens ik iedereen voor het nieuwe jaar 2015 Vrede vriendschap en veel vreugdevolle dagen.
Henk/ Wladimir.

Jan Keizer
7 jaar geleden

Bij map Arie van der Weijden heb ik de tekst uit rouwkaart geplaatst en iets geschreven voor de familieleden en kinderen....

Frans van Rijn
7 jaar geleden

Bij de map, Arie van der Weijden overleden heb ik weer iets geschreven.

Carien en Peter
7 jaar geleden

net reageren voor rene en paula...bij Kerstgroet van Carien Moonen en Peter Pennings.

Jan Keizer
7 jaar geleden

Carien en Peter, bedankt voor jullie mooie kerstgroet en jullie ook fijne kerstdagen en Gezond 2015!!!

Jan Keizer
7 jaar geleden

Heb iets geschreven voor Rene zie map kerstgroet van Rene van der Veen

Jan Keizer
7 jaar geleden

Kerstgroet van Carien Moonen en Peter Pennings geplaatst

Frans van Rijn
7 jaar geleden

Een berichtje voor Jan Keizer bij map 723

Jan Keizer
7 jaar geleden

Rene,

heb ik geschreven bij map 721

Rene' van der Veen.
8 jaar geleden

Voor J Keizer Wederom over mijn lange verhaal heb geschreven voor Ter Gedachtenis en Ter Geschiedenis van IVD in 1934. ----- 1991 bij map 721

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Voor J Keizer weer over mijn lange verhaal heb geschreven bij map 731

Rene! Van der Veen
8 jaar geleden

Voor Jan Keizer over mijn lange verhaal heb geschreven bij map 721

Jan Keizer
8 jaar geleden

stukje voor Rene geschreven bij map 721

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Voor Ben Michon van mij voor jou heb geschreven op map 721

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Ben Michon sorry mijn fout vermeld op map 723 dus map 722 ( fout is de menselijk hoor)

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Voor Ben Michon wat ik het antwoord heb geschreven op map 723

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Ben Nichon uit Eindhoven heeft wat over geschreven. Leest masr op map 721

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Frans v Rijn Ik heb voor je geantwoordt op map 721

Frans van Rijn
8 jaar geleden

Voor Rene'een berichtje bij map 721

Maak een Gratis Website met JouwWeb