765. Verhaal van Rene van de Veen deel 36

Deel 37

Reactie plaatsen

Reacties

Rene' van der Veen
7 jaar geleden

Nog over pagina 11, 12 en 13 over The deaf Holocaust de bulletin uit Duitsland dat ik zelf heb op site geschreven over 17.000 Duitse Dove mensen die onder de macht van Adolf Hitler in 1933 had opdracht gegeven dat alle Duitse Dove mensen moesten laten gestilisteerd om ze te stoppen voor herkomst de kinderen en anderen dove mensen werden vermoord. Zoals Adolf Hitler in de gevangenis zat, schreef hij de boek " Kamp Mein " over het verwijdering van de Joden, Homo's, Zigineurs , Zwak-zinnigen en Gehandicapten. Zoals hij toen bij zijn ouders thuis was zeer verwaardeloos opvoeding en liet ze zijn familelid de gehandicapt werd vermoord. Daarom Hitler zelf had bedacht voor hele Duitsland volk met 100 procent gezond moesten blijven leven. En de anderen werden opgeruimd. en ook dove leerlingen op het instituut werden vermoord.
Wel goed afloopt voor de Nederlandse Doven die was nog niet gebeurd, maar wel minstens 700 Nederlandse Dove Joden werden getrantsporteerd en vermoord.
De bulletin over wat in Duitsland van 1933 -1945 onder de macht van Adolf Hitler zo erg verschrikkelijk dat de onschuldige mensen hebben te veel geleden en vermoord.
Volgt op 38 en 39 deel over Adolf Hitler dat wel of niet werkelijk heeft zelfmoord of weggevlucht of de spel met 6 dubbelgangers. Het verhaal van Hitler de dood was groot in de war dat hij in Argentenie en Brazilie heeft geleefd. Leest maar goed en denken maar het laatste verhaal van de getuigen ( de trouwe van Adolf Hitler ) spreekt wel waarheid maar .... blijft raadsel!!!' Wel spannende lezen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb