768. Verhaal van Rene van de Veen deel 42 en 43

Deel 42

Deel 43

Reactie plaatsen

Reacties

Carien en Peter
7 jaar geleden

Rene van der Veen..... Ik lees hier wel vaak hoor maar heb wel weinig reageren...jij hebt gelijk . Wat jij schreef over tweede wereldoorlog. Prima maar wat ik eng vond dat er staat veel gruwelijk foto s... Daar kan ik dat niet tegen. Ik hoop ook van harte dat hier en daar blijven vooraltijd vrede... Dank je wel voor je uitleg en wens je het beste...Groetjes.....

Rene' van der Veen.
7 jaar geleden

Carien en Peter. Jullie moeten maar goed nadenken, natuurlijk dat was nooit goed aangenaam over het gruwelijk verhaal en foto's dat ik op site heb geschreven. Logisch dat vond ik ook heel erg dat ik zelf ook heb meegemaakt van de Tweede Wereldoorlog in 1940-1945 en mijn broer in 1946 - 1950 als Militair K.N.I.L. in Nederlandse Indie ook heeft erg veel meegemaakt van het gezien waar bij a overal zeer zeer gruwelijk slachtoffers in de concentratiekamp door de japanners.
Zo het oorlog in met verband in de concentratie/vernietigingskamp daar de miljarden gruwelijk slachtoffers door de 3 vijandelijke personen zijn Adolf Hitler, Benito Mussolini en Hirohito dat ze het wetttelijk heben geschreven met hun aantekeningen. Zeker overal in wereld mensen mogen het weten wat de oorlog betreft dat ze het woord hebben uitgesproken. " nooit meer zal het gebeuren " en nu het wereld stort in dat er zijn veel vluchtingen naar Europa binnen gekomen en anderen deden de brandstichting. Uitgescholden, prosteseren, brandbomgooiers nog meer erger en in zuid afrika zeer arm kinderen met hun verhongerden dat wie hun komen helpen? En aardbeving. Overstromming, orkaan, aardverschuivingen en geld boven op top Verduistering. Fraude, coruptie, onderduikingen. Witassengeld. Zo leven de mensen op aarde helemaal niet vrede. Volgende deel 45 over de oorlog bestaat nog jaren vanaf in 423 voor Christus tot heden nu. Leest het maar!!!.
Ik zeg alleen veel bidden bidden bidden voor de vrede dat het meeste mensen deden het niet dus ze vragen het groot probleem.
Jullie hadden liever hier en daar praten over IVD wat jullie meemaakten dat is veel gezelliger. Goed! Maar jullie schrijven bijna nooit op site in IVD variatie wat jullie vroeger op IVD wat hebben meegemaakt bij de Zusters en meisjesafdeling. En ook bijna geen reageren op IVD variatie. het volgende deel het verhaal weer rustig en later op 64 deel komt weer terug over IVD hopelijk dat zal weer goed meevallen op IVD variatie lezen en foto's kijken tot boven 100 deel. Nog veel sterkte dat jullie het wisten van het gruwelijk verhalen. God staat met jullie op de weg naar de vrede.

carien en peter
7 jaar geleden

ik wil hier niet zien... dat is echt verschrikkelijk om te zien van de foto s... kan er niet tegen...sorry wat ik zeg....ik zou liever dat hier en daar praten over ivd wat wij meemaakten...dat is veel gezelliger... groetjes van Carien en Peter.