Tiny Rovers
Oud-leering van IvD
geboren 22-03-1946
overleden 28-03-2002

Reactie plaatsen

Reacties

Carien en Peter
8 jaar geleden

Ook fijn dat Rene vd veen en Frans vd rijn reageren ook hier...dank je...

Gr.v. Carien en Peter.

Carien en Peter
8 jaar geleden

Willem Lunenburg...dank je en lief dat jij vergeet frans ook niet . Jij en Roy zijn ook met ons mee naar de graf van frans geweest. dat vind ik mooi . Ben blij wat frans deed met deze ivdvariatie en nu hebben wij veel plezier met hier weblog.

Gr.,v. Carien en Peter

Carien en Peter
8 jaar geleden

Jan K...dank je....succes met je weblog. Ik kom wel weer hier kijken...

Gr.v. Carien en Peter.

Willem Lunenburg
8 jaar geleden

Het is echt prachtig idee en heel toepasselijk naam 'Allerzielen' aangemaakt op deze ivdvariatie7 gezet. Het doet zeker goed voor me en voor iedereen om deze overleden mensen nog eraan te herrinneren. Ik zie dat sommige zijn erg jong gestorven. En een paar doven die ik heel goed kennen zag ik weer hier terug. Want ik ben ze bijna uit mijn hoofd vergeten. Goed, dat hier op deze site alle Ivd doven weer nog kunnen herrinneren. Carien, het is ook fijn om Frans hier ook op staat. Uiteraard wij vergeten hem zeker niet. En dan naast zie ik hier ook pas overleden Robert van Baardwijk op. Ik weet dat er nog meer mensen die overleden alleen ik weet niet meer wie? Nu weet ik weer, Guido de Jong en Anita Voogd staat ook nog niet op. Ja misschien is het goed idee om iedereen te helpen om gemiste namen naar boven te halen?
Gr Willem

mariska kuis-janssen
8 jaar geleden

Hoi Carien,
Wat prachtig gemaakt en ook fijn om te herinnering!
Mijn vader zijn achternaam is Janssen en niet Jansen.
Gr. Mariska

Rene' en Paula van der Veen-Geyskens.
8 jaar geleden

Rene' en Paula samen ter herinneringen van het overleden Dove Leerlingen van IVD en ook buiten van IVD leerlingen op Allerzielen dag het gebed met de aansteken de kaars voor hun zielenrust. Hiernede:
Samen.
God, onze Vader, wij bidden u:
Geef dat wij mensen,
elkaar onze fouten niet achterna dragen
maak ons verdragzaam en geduldig.
Laat niet toe dat wij de moed verliezen.
niet met onszelf, niet met de anderen.
Schenk ons uw vergeving
en de gave van uw vrede in ons hart.
Dat wij oprecht vergeven.
wat wij elkaar misdeden
want God wilt dat wij
samen met alle mensen op der wereld
leven van uw leven
door Jezus
Die ons oproept tot een nieuw bestaan
in de Heilige Geest tot in eeuwigheid Amen.

En het schietgebed van Onze Vader en Weesgegroet Maria.

In afwachting van alle overleden Doven op IVD de verheerlijke verijzenis voor het eeuwig gelukkig in de hemelparadijs.

Alle overleden doven rusten in vrede !!!!!

Voor Frans v Rijn, Jan Keizer, Carien Moonen van mijn harte dank en graag gedaan!!!!
Rene' van der Veen

Frans van Rijn
8 jaar geleden

Aan alle lezers en lezeressen wil ik hier voor alle overleden doven die op het I.v.D. les hebben gehad en gewoond hebben het Ave Maria (in het Latijn( vermelden.

Ave Maria.
gratia plena.
Dominus tecum,
benedicta tu in mulieribus,
et benedictum fructus
ventris tui, lesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc et in hora mortis nostrae.

Nog een mooi gedichtje:

Er kan vrede zijn in je hart,
als je er op kunt vertrouwen,
dat de dood geen eindpunt is . . . . .

Maar dat de dood
een doorgang opent
naar een leven
waarin God ons
- voorgoed -
in Hem opneemt.
Amen

Jan Keizer
8 jaar geleden

Carien, mooi geschreven, ja ik doe met alle plezier. Vind ik ook leuk dat je van onze website kunt genieten en lekker genieten van oude foto's. Frans en Rene hebben ook meegewerkt met foto's en verhalen. Soms leuk en geen leuke verhalen... Dat hoort erbij. Je man Frans blijft voor altijd in onze gedachten. En ik wil je van harte bedanken voor je mooie bericht.....

Carien en Peter
8 jaar geleden

Rene vd veen en jan Keizer. Heel harte bedankt voor de mooie foto waar mijn lieve man frans opstaat . Ik kreeg tranen en mis hem nog steeds heel erg. Ja frans heeft hier ivd variatie opgericht en toen ging ik verder met deze ivd variatie met veel plezier. Op 10 nov. bestaat ivd variatie 5 jaar. Geweldig zeg. Ik wens jou ( jan keizer) succes met verder van deze site. Daar geniet ik nog altijd ...dank je.... Lieve Frans Moonen, als jij hier leest, wil ik je zeggen , was jij maar even hier op aarde en wil jou in het echte knuffelen en wil ook weten hoe gaat het met jou en hoop dat jij hebt geen lijden meer zoals toen jij hier op aarde was. Ik hou van jou. Veel kusjes van jouw vrouw Carien.

Jan Keizer
8 jaar geleden

Rene en Frans

Ja heel toepasselijk voor Allerzielen op 2 novemer. Komen en gaan..... Jarenlang op IvD gezeten en meegemaakt. Op een dag hoor of lees je dat iemand, bijvoorbeeld je klasgenoot of groepsgenoot of bekende persoon van IvD overleden is. Dan heb je verdriet... Dan blijf de herinnering van overleden persoon in je hoofd. Soms denk je er aan en het is wel prachtig om op speciale dag zoals Allerzielen om te herdenken, terugdenken hoe het verlies groot is en bidden.... Dat doe ik ook altijd, zoals mijn ouders en vrienden van IvD..... Dan geef mij toch prettig gevoel en doe ik ook uit dankbaarheid wat ze gedaan hebben...