Reactie plaatsen

Reacties

Dorine
7 jaar geleden

Proficiat en ga door naar 12 en half jaar

carien en peter
7 jaar geleden

Ben michon. Dank je. En nu is jan keizer webmaster. Veel leesplezier hier...

Gr v Carien en Peter.

Ben Michon
8 jaar geleden

Hartelijk gefeliciteerd en ik geniet elke keer weer van al die foto's en mooie verhalen.

carien en peter
8 jaar geleden

Renee vd veen en frans v rijn. Bedankt voor de felicitatie. Renee. Wat jij schrijf, vond ik zo mooi en maakt mij emotieel. Dank je...

Rene' van der Veen.
8 jaar geleden

Van harte gefilicteerd van het 5 jarige bestaat van IVD VARIATIE en vooral gorte dank aan het wijlen Frans Moonen en zijn geliefde echtgenoot Carien Moonen dat ze hebben elkaar het eerste IVD Variatie opgericht op 10 November 2009, toen ik helemaal niet wist, maar in het geval voor het eind november 2011 kreeg ik de mooitste verassing van een foto het geslaagde kleermakersleerlingen met Br Aretas ( variatie 1 nr 11 ) dat ik zelf heb begon het langste verhaal op site geschreven in rond eind November 2011.
Zo wel goed en echte goed belangstellingen voor iedere Lezers en Kijkers van hun ter herinneringen wat ze het vroeger op het instituut hebben geleefd en meegemaakt. Zo heel mooie en goede idee van Frans en Carien Moonen. Hopelijk het vooral het vele jaren moge blijven voor iedereen.
LOOPT NAAR 10 JARIGE BESTAAN IN 2019 !!! Bedankt De zielzaliger Frans Moonen en vooral aan Carien Moonen met veel succes in het jaren toewensen.
Rene' van der Veen.

Frans van Rijn
8 jaar geleden

Carien van mij ook de felicitatie.
Alleen is het heel jammer dat de foto's van het begin af niet meer te zien zijn. Frans

Carien en Peter
8 jaar geleden

Dank je , jan Keizer voor deze foto en tekst. Mooi. Toen mijn man frans nog leeft , heeft hij ivdvariatie opgericht en later deed ik zelf verder. Het was mooie tijd en zal nooit vergeten. Ben blij dat frans deed het voor mij en nu kan ik hier aandenken aan mijn lieve frans. En ik wens jou succes met hier ivd variatie en voor andere veel plezier met hier reageren en kijken en of lezen. ik kom vaak hier en lezen en ook reageren als ik weet en of vraag heb..Ik geniet nog steeds hier...tot gauw...

Gr.v. Carien en Peter.