795. Verhaal van Rene van der Veen deel 94 en 95

Deel 95

Reactie plaatsen

Reacties

Rene' van der Veen.
6 jaar geleden

Hier laat ik iedereen weten dat het verhaal deel 96 in mij en Beheerder elkaar in het problemen van de techinse bewerkingen. Dus komt nog wel in orde van deel 97 en nog deel 98 en 99.
Verder mag ik aan Frans v Rijn bedanken voor de regaren verhaaltje en wel erg fijn om ter Gedachtenis van Cees Borsten te bewaren. Verder kunt je nog het verhaal over de vakantie in 1955-1956-1957 en in Lourdes 1957 allebeiden voor mij zeer enthousiame dagen en ook zal nooit vergeten. Veel leesplezier.
Rene' van der Veen.

Frans van Rijn
6 jaar geleden

Rene, bedankt voor het schrift over mijn vriend/klasgenoot, het klopt allemaal wat je schreef. Ook na mijn schooltijd had ik nog steeds contact met Cees en later met zijn vrouw. Ik wist wel dat Cees een slechtziende was, maar dat heeft hij verholpen met zijn slechthorende tijd. Was een goede leerling bij Bro. Leovigild, maar moet hier ook bij zeggen dat wij te lang bij Bro. Leovigild in de klas waren en veel gemist hebben. Veel moest hij missen, vooral het voetballen, maar met de verkennerij heeft hij het wel meegemaakt, al was hij niet bij mijn groep de Duiven. Ik geloof dat hij bij de groep van Willie van Aken verbleef. Op dit ogenblik zijn ernog 4 klasgenoten over en allemaal boven de 80 jaar. Nogmaals mijn hartelijke dank over het schrift van mijn vriend/klasgenoot Cees.