Reactie plaatsen

Reacties

Rene' van der Veen
8 jaar geleden

Hallo Ben Michon. Zo fijne om van je te horen van mij levenswaardige bijdragen dat heb ik altijd graag gedaan. Maar wel voor mij de pijnelijk dat ik stopt van het verhaal en Foto's over IVD maar toch wel misschien eenmaal zal gebeuren weer opnieuw zou beginnen, anders moet ik helemaal niet hebben voor het nalating als wie mij vraagt. Nogmaals bedankt voor het gelezen van het verhaal en geschiedenis van Ivd. Graag gedaan!!!

Ben Michon
8 jaar geleden

Hallo René, bedankt voor al jouw lezenswaardige bijdragen. :-)

carien en peter.
8 jaar geleden

Renee vd veen. Heb respect voor jou dat jij gaat stoppen met foto s en schrijven je gezin gaat vanzelfsprekend voor. Geniet maar flink met ze. Dat doe ik ook en kom ook hier kijken en reageren. Fijn dat jij komt ook hier reageren als iemand jou vraagt. En ook bedankt voor je steunen via mail. Wij houden wel contact blijven. Zou wel leuk vinden. Bedankt voor wat jij deed hier. Echt geweldig. En wens je het beste.

Gr v Carien en Peter.

Jan Keizer
8 jaar geleden

Beste Rene

Wel jammer dat je er mee gaat stoppen met schrijven en foto's plaatsen. Hiervoor heb ik 100 procent begrip, want dan kun je de komende tijd in rustige tijd genieten met je vrouw en familieleden.

Vanzelfsprekend ben je altijd welkom bij weblog IvD Variatie en zo nodig kun je reageren als je wilt.

Ik ben je zeer dankbaar wat je allemaal gedaan hebt, zoals schrijven en foto's maken uit je archief. Gelukkig heb je ze allemaal goed bewaard. Af en toe daar snuffelen en je herinneringen ophalen is wel leuk voor jou.

Verder wens ik je en je vrouw veel geluk in de komende jaren en God zegent jullie.....


Groeten van Jan Keizer

Maak een Gratis Website met JouwWeb